Hlavní obsah

Kam v Praze zajít na skvělé jídlo? Do Karlína i na Hrad. Poradí Honest Guide

Kam zajít v Praze na dobré jídlo?Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Poslední díl naší třídílné minisérie vytvořené pro české diváky. Tentokrát se podíváme do restaurací.

Článek

Naše procházka tentokrát začíná v pražské cukrárně Myšák. Luxusní zákusky a snídaně a prostor, který vás jistě okouzlí. Jen kousek od první zastávky se nachází relativně nová restaurace Kantýna. Jídlo se vám zapisuje na lístek a vše si vybíráte na váhu. Pro nás je místo oblíbené hlavně díky famóznímu prostoru bývalé banky a úžasnému stolu uprostřed, kam se vždycky vejdete. Pivo je jako vždy tankové a skvěle načepované.

Přes pekárnu a restauraci Eska se dostáváme k důležitému bodu naší cesty – a tou je Lokál Hamburk. Zde můžete koupit „oběd pro dalšího“. Zaplatíte 90 korun a člověk, který nemá na jídlo peníze, se může najíst na váš účet.

Cestu končíme v české restauraci Kuchyň na Pražském hradě. Ať už na oběd, večeři nebo jen pivo na zahrádce, určitě se tam zastavte. Toto místo doporučujeme vždy s radostí.

Kompletní mapu naší cesty naleznete zde: https://mapy.cz/s/36eRh

Foto: Mapy.cz

Restaurace, kde se najíte i pod 100 korun

A pokud se chcete v Praze najíst pod 100 korun, podívejte se na naše starší video, kde v okolí Václavského náměstí ukazujeme skvělá místa, kde se přes oběd najíte za pár korun.

Mapu se všemi levnými restauracemi naleznete zde: https://mapy.cz/s/36f9A

Kam chodíte v Praze na dobré jídlo vy? Nahrajte nám videokomentář s doporučením. Hlasujte pro nás i v anketě Křišťálová lupa.

Reklama

Doporučované