Hlavní obsah

Když jsem vyhazovala lidi, kteří si to nezasloužili, brečela jsem, říká vládkyně AAA Auto

Rodičovství jsem si bezvadně naplánovala. A pak přišla úplně jiná realita naplněná hormony a emocemi, vypráví Karolína Topolová.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Mého muže brzdí v kariéře moje funkce, přiznává Karolína Topolová, jedna z nejmocnějších žen českého byznysu.

Článek

Věřím, že krize se v takové síle, jakou jsme viděli před deseti lety, nevrátí. Byla to pro mě nejhorší chvíle v kariéře, přiznává v novém díle pořadu Kam to bude? jedna z nejvlivnějších dam českého byznysového světa Karolína Topolová. Ta je již několik let generální ředitelkou sítě autobazarů AAA Auto a šéfuje i mateřskému holdingu Aures.

„Dát výpověď někomu, kdo jednoduše nepodává dobrý výkon, je běžnou součástí práce, ale propouštět lidi, kteří nic špatného neudělali, bylo šílené,“ vzpomíná v nebývale otevřeném rozhovoru Topolová.

Mluví třeba o tom, jestli pořídit si dítě bylo manažerské, nebo lidské rozhodnutí. S jak velkými předsudky se musela potýkat, když jako „mladá holka“ nastoupila do „autofirmy“ plné chlapů? A jak na ni lidé nahlíželi, když si „pořídila“ výrazně mladšího manžela, který notabene nastoupil k ní do firmy? Podívejte se ve videu nahoře.

Pořad Kam to bude? sledujte v premiéře každý druhý čtvrtek od 20:30 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma?

Reklama

Související témata:

Doporučované