Hlavní obsah

Krejčíř volat domů, Koukalová vyráží na turné a striptérka v mateřské škole

Den očima Josefa Mačího.Video: Josef Mačí

 

Reklama

Výběr nejzajímavějších zpráv očima redaktora Josefa Mačího.

Článek

V Česku obráží školy první zářijový den maximálně politici, v Číně narazíte i na tanečnici u tyče. Spoře oděná dívka zatančila na oslavu začátku školního roku ve školce v čínském Šen-čenu. A byl to zároveň poslední den tamní ředitelky.

Gabriela Koukalová vyráží s manželem Petrem na přednáškové turné. Akce slibuje „vrchol upřímnosti”. Jestli lze přebít knižní příběh o bulimii a ztrátě panenství, to můžete vidět na vlastní oči za 400 korun ze čtvrté řady a za 500 z prvních tří.

Radovan Krejčíř chce domů. A pokud ho Jihoafričané nepustí, mohl by utéct. Tamního ministra spravedlnosti před tím varuje v dopise Krejčířův právník. Jihoafrická justice by výhrůžku neměla brát na lehkou váhu, čeští policisté by mohli vyprávět.

Obliba hry Fortnite nezná hranic. Závislost na populární „střílečce“ stála kariéru třeba několik nadějných hokejistů mířících do NHL. Na internetu je k dispozici i recept na jeden z herních nápojů. Stačí modrá voda, zubní pasta, mléko a LED světýlka. Tak dobrou chuť.

Šmejdi mají novou taktiku, prodávají elektřinu a plyn. Bývalý zaměstnanec energetických společností takto vylákal od 74 seniorů téměř sto tisíc korun. Podvedených ale může být mnohem víc. Falešnému energetikovi teď hrozí až tři roky vězení.

Reklama

Doporučované