Hlavní obsah

Kultovní seriál Beverly Hills 90210 se dočká rebootu a rovnou s původním obsazením

Původní seriál se vysílal v letech 1990 až 2000.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Americký televizní hit devadesátých let Beverly Hills 90210 se opět vrátí na obrazovky. A rovnou s původním obsazením. Zprávu potvrdila i televize CBS.

Článek

Přestože má známý americký seriál z devadesátých let svůj remake z let 2008–2013, dočká se i svého nového zpracování. Seriál by tedy na originální série neměl navazovat, ale vyprávět původní děj odlišně.

Spekulace o chystaném rebootu seriálu potvrdil pro web Huffingtonpost mluvčí americké televize CBS. „Nemůžeme sdělovat moc detailů kromě toho, že jde o netradiční provedení rebootu s částečně původním obsazením,” řekl mluvčí.

Fanoušci se tak v chystaném rebootu Beverly Hills 90210 mohou těšit na své oblíbence. Brandona (Jason Priestley), Kelly (Jennie Garthová), Donnu (Tori Spellingová), Davida (Brian Austin Green), Steva (Ian Ziering) i Andreu (Gabrielle Carterisová). Svou účast v seriálu ostatně nepřímo potvrdila sama představitelka Donny Tori Spellingová, která na svůj Instagram přidala fotku s hashtagy #90210vibes a #donnaandkellyforever.

Reklama

Související témata:

Doporučované