Hlavní obsah

Už na to nestačím. Ozzy Osbourne ruší koncerty, na pódia se znovu nevrátí

Foto: Profimedia.cz

Už na to nestačím, omlouvá se Ozzy svým fanouškům. Snímek z koncertu je z roku 2018.

Reklama

Anglický zpěvák ukončil koncertní kariéru. K rozhodnutí ho přimělo čtyři roky staré zranění páteře, ze kterého se plně nevyléčil. Informovala o tom britská BBC. 19. května měl vystoupit v Praze.

Článek

„Nikdy jsem si nepředstavoval, že moje koncertní kariéra skončí takhle,“ napsal čtyřiasedmdesátiletý zpěvák v prohlášení, které sdílel na sociálních sítích. Omluvil se v něm za zrušenou tour, která měla odstartovat letos na jaře. Zkomplikovalo ji vážné zranění z roku 2019, kvůli kterému ruší v pořadí již druhou koncertní šňůru.

„Vážím si toho, jak trpělivě jste celou tu dobu vyčkávali,“ vzkázal Osbourne majitelům lístků na jeho koncerty, „ale musel jsem si upřímně přiznat, že už na koncertování fyzicky nestačím. Vím, že nezvládnu cestovat.“

Zdraví bývalého frontmana Black Sabbath se před několika lety zkomplikovalo při pádu, kdy si obnovil zranění páteře z roku 2003. Při nehodě čtyřkolky tehdy Osbourne málem zemřel.

„Můj hlas je v pořádku. Ale po třech operacích je moje tělo stále fyzicky slabé,“ omluvil se Osbourne fanouškům. V současnosti se svým týmem vymýšlí, jak pořádat živá vystoupení bez nutnosti cestovat.

Reklama

Související témata:

Doporučované