Hlavní obsah

Co trápí šestitýdenní miminko a věty, které spolehlivě zničí každou matku

Deník Edy: Co pomáhá na bolení bříška u šestitýdenního miminka.Video: Zuzana Hodková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Nikdy jsem nebyla blogerka ani jsem si žádný blog psát nechtěla. A teď mám Edu a s ní i MAMAblog. Každý týden vám na Seznamu ukážu, jak Edinka roste a co už zvládá, co jsme podnikaly a přidám i tipy, kam vyrazit, co si pořídit, co vyzkoušet a čemu se vyvarovat. A hlavně, na co se v jednotlivých obdobích dítěte psychicky připravit.

Článek

Další týden za námi a Edě je už skoro měsíc a půl. Od narození vyrostla o šest centimetrů a přibrala kilo a tři čtvrtě. A z ležícího „uzlíčku“ je miminko, které se stále víc hýbe a zvedá hlavičku.

Tento týden Edinka hodně bojovala s kojeneckou kolikou – tedy bolením bříška. Ve videu nahoře poradím, co na to zabírá – tedy alespoň u Edy. Kapky, masáže a cvičení.

Co přinést dítěti, aby měla máma radost

A přidám i pár tipů na věci, které každou čerstvou mámu určitě potěší. Tentokrát vycházím z dárků, které Eda dostala od našich návštěv. Jestli z nich měla radost i ona, netuším, ale mně přišly moc fajn.

Připavte se na...

Čím víc budete přicházet zpátky „mezi lidi“, tím víc se musíte připravit na to, že uslyšíte i to, co uplně slyšet nechcete. Co spolehlivě rozhodí každou čerstvou mámu, ukazuje ve videu Veronika Jonášová. A jaké věty a otázky vadily nejvíc vám? Přidejte je do videokomentářů, nebo mi napište. A sledujte instagram @mamablog_eda.tob.

Rozhovor s fotografkou malých dětí Zuzanou Šmajlerovou.Video: Seznam Zprávy

Reklama

Související témata:

Doporučované