Hlavní obsah

Moje dcera je kentauřice – napůl žena, napůl kůň. Tohle je Vysočina herečky Vandy Hybnerové

Ukázka z pořadu Moje místa s Vandou Hybnerovou. Premiéru můžete sledovat v pátek 8. června ve 20:30 na TV Seznam.Video: Blanka Kubíková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Pochází z centra Prahy a miluje to tu dodnes. Jejím druhým domovem je léta Vysočina. Právě těmito místy nás provede herečka Vanda Hybnerová.

Článek

Poprvé Vanda na koni seděla v deseti letech. Definitivně koním a stájím propadla, když dostala od svého tehdejšího manžela Saši Rašilova koně k třicetinám. „Pak se virem kůň nakazila jedna z našich dcer, Josefína. Je kentauřice,” říká s nadsázkou.

Právě Josefína osedlala redaktorce Seznamu Blance Kubíkové Dina. „Vem si helmu, protože tenhle prudce závodní kůň nabere takovou rychlost, že se třeba možná vidíme naposledy…” žertuje herečka.

Jaká další místa má Vanda Hybnerová ráda? Proč se chtěla jít podívat do pětihvězdičkového hotelu Four Seasons? Jak ji dědeček vnutil do klučičího skautského oddílu? A jaké zážitky má z temné komory na střední škole?

Zjistíte v pořadu Moje místa v premiéře v pátek 8. června ve 20:30 na TV Seznam. A jako vždy bude následovat otevřený profilový rozhovor.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? .

Reklama

Doporučované