Hlavní obsah

Mydy Rabycad: Po děsivé autonehodě přišel velký úspěch!

Mydy Rabycad vydali záznam z živého koncertu. Podrobnosti v reportáži z magazínu Slavní.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Vystupují po celé České republice, známí začínají být i v zahraničí. Letos si k dosavadním úspěchům chtěli přidat další. Živý, dvouhodinový koncert na Colours of Ostrava, kde měli být překvapením pro fanoušky. Jedna sekunda na dálnici D1 však všechno málem změnila.

Článek

„Já jsem zrovna spal a najednou mě probudil hrozný křik z auta. Hrozná rána. A jak na řidiče vystřelil airbag, tak začal čoudit a já jsem si myslel, že v tom autě hoří. Všichni jsme hlavně rychle běželi z auta, protože za námi jel ještě nějakej kamion, tak aby to do nás nenabořil. Bylo to… No…. Rozdýchávali jsme to pěknou chvíli,“ prozradil Nèro Scartch.

Tato nehoda se stala den před vystoupením v Ostravě. Nakonec to odnesla jen dodávka a několik zničených věcí. Přesto měla tato událost na koncert velký vliv. Nešlo totiž o jen tak ledajaké vystoupení, ale o vůbec první živý koncert, který se kapela rozhodla následně vydat. A to je prý pro každého hudebníka pořádné sousto.

„Natočit si svůj vlastní živý koncert je něco, na co jsme si doteď netroufli. A protože si myslíme, že živé vystupování je naše silná stránka, tak jsme to chtěli nějak zprostředkovat i divákům, kteří na koncert nemůžou. Byla to strašná spousta práce a nám to určitě otevřelo nové pohledy na živé vystupování. A hodně věcí jsme se naučili,“ doplnil Jan Drábek. Museli totiž pracovat nejen s diváky, kteří byli na místě, ale i s kamerami. Což byla zcela nová zkušenost.

A jak to dopadlo? Na to se podívejte v úvodní videoreportáži, která je součástí pořadu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat každou neděli od 21:00 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované