Hlavní obsah

Na Křivoklátě i na hřbitově. Proč má Tonya Graves ráda zrovna tato místa?

Zpěvačka Tonya Graves se synem na nádvoří hradu Křivoklát.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

„Hrady byly pro mě v Čechách pohádkové, v Americe je nemáme. A každá holka chce být přece princezna,” vysvětluje Tonya Graves, proč miluje středověké památky. Když nepočítá Pražský hrad, Křivoklát byl první, který po přijezdu do Čech před čtyřiadvaceti lety navštívila.

Článek

Tentokrát s sebou vzala na výlet mladšího syna Nicolase. „Starší má zlomený zadek,” vysvětluje Tonya. „Zlomenou kyčel,” opravuje ji Nicolas. Sebastian se zranil při atletice. Té Nicolas neholduje, má raději fotbal. Více ve videu nahoře.

Jak souvisí sbírka bot Tonyi Graves s tím, že pochází z pěti dětí? Proč si užívá roli modelky? A jak tráví čas se svými syny? Proč jsme natáčeli u klavíru Bedřicha Smetany i na Olšanských hřbitovech? Proč se zpěvačka, která vyrostla ve státu New York a studovala herectví, v pětadvaceti při cestování Evropou zamilovala do Prahy a už tu zůstala?

Nejen na tyto otázky odpoví pořad Moje místa. Jeho premiéru Televize Seznam vysílá každé úterý ve 20:00. Po něm následují Intimní zpovědi. Zpěvačka v nich prozradí, proč ji na katolické škole prohlásili za kacířku, jak jim s bývalým mužem vyhovuje střídavá péče o syny, proč může za její cestu do Evropy vyražený zub a jaký má těsně před padesátinami názor na lásku.

Jak naladit Televizi Seznam? Praktický návod ZDE.

Sledujte nás i na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované