Hlavní obsah

Na pardubické závodiště se vrací autokino

Foto: Seznam Zprávy

Ilustrační snímek.

Reklama

Na pardubickém dostihovém závodišti začne ve čtvrtek 19. listopadu znovu promítat autokino. Prvním snímkem bude komedie Ondřeje Trojana Bourák.

Článek

Na velkoplošné LED obrazovce se na podzim vystřídá množství českých i zahraničních snímků, a to jak nových, tak těch, které lze zařadit mezi filmové klasiky.

Filmy se budou promítat zejména ve čtvrtek, pátek a v sobotu, vždy od 18:00, brána areálu se bude otevírat už o hodinu dříve. Kapacita autokina je 120 až 200 aut. Filmoví diváci si mohou vstupenky zakoupit v předprodeji na portálu www.masvstupenky.cz, jeden lístek za 250 korun platí pro celé auto. Vstupenky budou v prodeji i na místě. Podrobný program se bude postupně zveřejňovat na webu autokina.

Celý areál autokina si mohou také pronajmout firmy, které si uzpůsobí program vlastním potřebám. „Společnosti přišly kvůli uzavřeným restauracím a dalším podnikům o tradiční vánoční večírky, proto jim nabízíme pronájem kina s vlastním výběrem filmu, ale lze i realizovat autokoncert některé z kapel,“ uvedl marketingový ředitel kina David Kantor.

Autokino na závodišti fungovalo i letos před letními prázdninami. Od 21. května mělo na programu 36 filmů včetně dětských.

Sledování filmů z auta zavedly na jaře a na podzim i Svitavy. Projekce skončily v polovině listopadu.

Reklama

Doporučované