Hlavní obsah

Tito lidé pro vás chystají Seznam Zprávy. A přejí všem krásné Vánoce

Reklama

Byla to výjimečná chvíle: Více než sto členů redakce se těsně před Vánocemi sešlo ve dvoraně sídla Seznamu v Praze na Smíchově, aby vznikl tento unikátní snímek, kterým chceme poděkovat čtenářům za celoroční podporu.

Článek

Kdo je kdo, zjistíte přiložením kurzoru na hlavu každého z nás. Pro úplnost musím dodat, že několik desítek dalších kolegů na fotografii chybí. Pracovní, zdravotní či jiné důvody jim to prostě v tu chvíli nedovolily.

I tak se nás ve dvoraně sešlo dvaapůlkrát více než na podobném snímku z prosince 2019. Důvod je prostý: Seznam Zprávy za tu dobu vyrostly do mnohem větších rozměrů, nabízejí větší paletu témat a žánrů, události popisované v souvislostech, vlastní kauzy v textech, videu i podcastech, komentáře k zamyšlení i glosy k pobavení.

Vaše přízeň, korunovaná před pár týdny třetím vítězstvím v řadě v internetové anketě Křišťálová Lupa, je pro nás velkým závazkem a do budoucna i motorem, abychom dál zkoušeli nové věci a přicházeli s dalším zlepšením.

Chtěl bych vám všem, téměř 4,8 milionu našich reálných uživatelů, jménem redakce Seznam Zpráv popřát pokud možno klidné Vánoce a šťastný vstup do roku 2023.

Doufám, že se během následujících dnů vše, co tento dramatický rok přinesl, na chvíli uklidní – abychom nabrali sílu a hned vzápětí vpluli přímo do divokých vod prezidentské volby.

Seznam Zprávy v tom budou po celou dobu s vámi.

Reklama

Související témata:

Doporučované