Hlavní obsah

Nejhloupější diety jsou jako přečerpaná kreditka. Terapeutka Cajthamlová radí, co opravdu funguje

Tlak okolí na to, že máme být fit, je enormní. Klíčové je vaše sebevědomí, upozorňuje Cajthamlová (1. část rozhovoru).Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Lidské svaly jsou jako žárlivá milenka. Chtějí dobře živit a pořádně prohánět, radí známá terapeutka a poradkyně na výživu.

Článek

S jarem přichází období diet, kdy chceme stihnout zhubnout do plavek. „Návod na hubnutí je jednoduchý, ale žádné zkratky nefungují,“ varuje v Osmičce Speciál známá doktorka Kateřina Cajthamlová.

Jaké nejhorší diety zná ze své praxe? Jak nevzdat hubnutí po prvním neúspěšném pokusu? Jak správně jíst? I to poradí v prvním díle Osmičky nahoře ve videu.

„U některých potravin je potřeba dát si pozor na nečekané účinky v kombinaci s některými léky. Nevěřili byste, co dělá grapefruitová šťáva s viagrou,“ upozorňuje známá lékařka a terapeutka.

Kateřina Cajthamlová o největších chybách při výchově dětí, nebezpečí sociálních sítí a přehnaných ambicích rodičů:

2. část rozhovoru s Kateřinou Cajthamlovou.Video: Seznam Zprávy

Kde hledat příčiny poruch příjmu potravy? Mají v dnešní době ještě smysl klasické vztahy, tedy hlavně manželství? A jak se mají muži vyrovnávat se ztrátou své tradiční role živitele? O tom v druhé části Osmičky Speciál.

Pořad Osmička Speciál sledujte každou středu od 20:00 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované