Hlavní obsah

Neymar tančí v hotelu a ochutnává chleba, Brazilci přiletěli do Ruska na šampionát

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Podívejte se, jak brazilská fotbalová reprezentace dorazila do Ruska.Video: Oliver Sálus, AP

 

Reklama

Brazilský národní tým v pondělí přiletěl do Ruska, dějiště blížícího se světového šampionátu ve fotbale. I když Brazilci nehrají jediný zápas základní skupiny poblíž Černého moře, ubytovaní zůstanou v Soči.

Článek

Do startu fotbalového mistrovství světa zbývají už jen poslední desítky hodin a do Ruska se začínají sjíždět národní reprezentace. V pondělí dosedlo na přistávací dráhu mezinárodního letiště v Soči letadlo s výběrem Brazílie. V nominaci jednoho z největších favoritů na vítězství celého turnaje nechybí ani světová superhvězda Neymar. Právě on se trefil v přípravném utkání proti reprezentaci Rakouska.

Tým trenéra Titeho setrvá v luxusním hotelu v Soči, i když poblíž Černého moře neodehraje ani jeden ze tří zápasů v základní skupině. V úterý čeká hráče první trénink.

Brazilci započnou svou cestu turnajem 17. června v Rostovu proti Švýcarsku. Jejich další destinací bude Petrohrad, kde se 22. června utkají s Kostarikou. Posledním zápasem ve skupině E pak bude pro Neymarovu partu duel se Srbskem v Moskvě o pět dní později.

Podívejte se na představení týmu Brazílie před MS ve fotbale:

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Video: AP

Reklama

Související témata:

Doporučované