Hlavní obsah

Po Netflixu Spotify. Harry a Meghan spouští vlastní podcast

Foto: Profimedia.cz

Ostře sledovaný pár.

Reklama

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu podepsali lukrativní několikaletou spolupráci se streamovací službou Spotify. Společnost Archewell Audio bude produkovat různé pořady, včetně podcastu, který budou Meghan s Harrym sami moderovat.

Článek

První epizoda podcastu bývalého královského páru vyjde ještě letos. Podle Spotify se bude jednat o vánoční speciál, který vyjde v průběhu svátků. V oficiálním traileru dostupném na Spotify pár krátce uvádí, o čem první speciální epizoda bude.

„Vyzpovídáme úžasné lidi, již s námi budou sdílet své vzpomínky, které jim pomohly zvládnout letošní rok. Ten byl, jak všichni víme, pro všechny těžký,“ uvedla Meghan. „Náš projekt je především o tom dát prostor různým perspektivám a hlasům, které jste dosud neměli třeba možnost slyšet, a najít společnou řeč,“ dodává v traileru Harry.

Další epizody vyjdou v příštím roce. Meghan a Harry slibují v rámci svého podcastu především „pohled z jiné perspektivy“ a rozhovory s „úžasnými lidmi“. Kromě vlastního podcastu bude jejich společnost produkovat další audiopořady. Dosud ale nejsou zveřejněné žádné informace o tom, jakými tématy se budou zabývat.

„Na podcastech milujeme především to, že nám připomínají, jak je důležité si udělat chvíli a opravdu se zaposlouchat, napojit se na druhé a nenechat se rozptýlit. S tím, co přinesl rok 2020, to nikdy nebylo podstatnější. Pokud se navzájem posloucháme a posloucháme i příběhy druhých, připomíná nám to, jak moc jsme všichni navzájem propojení,“ uvedl bývalý královský pár v oficiálním prohlášení.

Podepsání několikaleté spolupráce se Spotify je pro Meghan s Harrym další velkou spoluprací, která jim pomáhá v úsilí se finančně osamostatnit od britské královské rodiny. V září Harry s Meghan oznámili podpis velmi výhodné smlouvy se společností Netflix. Podle hollywoodského magazínu Deadline aktuálně pár se streamovací službou pracuje na natáčení inovativní dokumentární série o přírodě a animované sérii o inspirativních ženách.

Reklama

Doporučované