Hlavní obsah

Po vítězství ANO se budou měnit názvy: Ústecký Lovochemie kraj

 

Reklama

Vzhledem k vítězství hnutí ANO v krajských volbách a očekávané změně, která byla voličům přislíbena, takže si ji opravdu užijí, bude s platností od 1. 1. 2017 přistoupeno k několika racionalizačním opatřením, takže už nebude možné v krajích krást bez příslušného povolení.

Článek

Pro zajištění tohoto úkolu je nutné zařadit kraje do pevné struktury holdingu Agrofert, čímž bude naplněno volební heslo „co je dobré pro Agrofert, je dobré i pro republiku a naopak, pokud je to dobré pro Agrofert”.

V krajích, ve kterých zvítězilo hnutí ANO, i v těch, ve kterých zatím nezvítězilo, ale podle plánu by mělo zvítězit nejpozději ve sněmovních volbách na podzim 2017, bude přistoupeno k nabídce odkupu menšinových akcionářů kraje. Aniž by to mělo být považováno za formu nátlaku, je třeba upozornit na možnost nepřátelského převzetí a polití pole vzpurných rolníků a stran herbicidem.

Jak bylo už mnohokrát zopakováno ve volební kampani, hnutí ANO nepočítá s privatizací veřejných služeb, zejména zdravotnictví. Avšak kvůli možnosti lepší kontroly veřejných prostředků budou od 1. 1. 2017 krajské nemocnice - bezplatně, proto nelze hovořit o privatizaci - převedeny pod fond Hartenberg, který se již osvědčil ve schopnosti efektivního využití veřejných peněz v mnoha případech reprodukčních klinik, takže je schopen se stejně vyrovnat i s dalšími zdravotnickými zařízeními a veřejnými prostředky.

Zároveň je třeba jasně odmítnout tzv. názory o riziku střetu zájmů, neboť Andrej Babiš několikrát jasně prohlásil, že osobně nepodniká v oboru zdravotnictví. Pouze vložil své peníze do fondu Hartenberg, se kterým nemá vůbec nic společného a nemá absolutně žádný zájem na tom, jak bude fond prosperovat.

Andrej Babiš proto tímto činí veřejný slib, že kvůli neexistujícímu, avšak neustále zdůrazňovanému údajnému střetu zájmů převede nejpozději k 1. 1. 2018 do fondu Hartenberg všechny kraje, které tak budou spravovány zcela nezávisle profesionály z úseku červeného masa.

Potřeba sjednocení korporátní identity se projeví také v přejmenování krajů, což se ostatně neděje poprvé. Nově se tedy kraje budou nazývat následovně:

Olma (dříve Olomoucký kraj)

Lovochemie (dříve Ústecký kraj)

Kostelecké uzeniny (Vysočina)

Synthesia (Pardubický kraj)

Agrotec (Jihomoravský kraj. V případě nespravedlivého odsouzení trestně stíhané společnosti Agrotec, které nepředpokládáme, bude kraj přejmenován na KMOTR - Masna Kroměříž.)

Kryštof (Moravskoslezský kraj)

Protože Středočeský kraj dosud nemá vlastní důstojné sídlo na území kraje a musí sídlit v Praze, bude krajský úřad přemístěn do farmy „Čapí hnízdo”, která bude pro tento účel znovu zrekonstruována z prostředků kraje. Nad účelností vynaložených prostředků samozřejmě bude dohlížet Ministerstvo financí, které již nepřipustí pochybnosti příslušných evropských institucí, jež ministru financí úplně zkazily Velikonoce 2016.

V letech 2018-2020 bude ke krajskému úřadu na Čapím hnízdě vybudována šestiproudá dálnice, čímž bude splněn volební slib o výstavbě nových dálnic, který hnutí ANO dalo svým voličům.

Zaznamenali jsme pokusy konkurenčních firem (ČSSD, ODS, TOP 09, KDU-ČSL) o ustavení krajských koalic bez účasti naší společnosti. Jsme na takovou variantu pochopitelně připraveni a jsme přesvědčeni, že v takovém případě se jen přiblíží splnění našeho cíle a že po příštích sněmovních volbách 2017 prosadíme změnu názvu firmy na Česká Agrorepublika, a. s.

Reklama

Doporučované