Hlavní obsah

Poděkoval zdravotníkům originálním způsobem. Na poli vytvořil obrovský obrazec

Dva Britové pomocí zemědělské techniky vysekali na poli obrovský obrazec #NHS. Celou tvorbu zdokumentovali pomocí dronu.Video: twitter.com/Barnaby Newell

 

Reklama

Nárůst nakažených je pro mnoho zdravotnických systémů obrovskou zátěží. Je to právě zdravotnický personál nemocnic po celém světě, který stojí v první linii v boji s koronavirem, často se potýká s únavou a vyčerpáním.

Článek

Minulý týden proto vyzvala iniciativa Clap for Our Carers (Zatleskejte našim zdravotníkům) všechny Brity, aby svým potleskem poděkovali a podpořili britské zdravotníky v boji proti epidemii koronaviru. Do výzvy se zapojilo i mnoho významných osobností. Poděkovat chtěl i Matthew Alford z Devonu. Oslovil proto svého kamaráda farmáře a společně vytvořili originální poděkovaní.

Pomocí zemědělské techniky vysekali na poli obrovský obrazec #NHS. To je označení pro systém britského zdravotnictví. Celou tvorbu zdokumentovali pomocí dronu.

„Viděl jsem, jak jinde zemědělci udělali něco podobného. Řekl jsem si, že i my v Devonu bychom měli poděkovat a ukázat, jak jsme vděční našim zdravotníkům,“ řekl Alford pro BBC.

Reklama

Doporučované