Hlavní obsah

Podívejte se, jak známé tváře pekly cukroví. Věděli herci a zpěváci, co patří do lineckého?

Herci a herečky z divadla Hybernia pekli vánoční cukroví. Jak předvánoční přípravy zvládali doma?Video: Vedran Kovačević

 

Reklama

K Vánocům neodmyslitelně patří cukroví. Vypravili jsme se za zpěváky z Divadla Hybernia, kteří v předvánočním shonu uspořádali večírek, na kterém pekli (nejen) perníčky. Jak to vypadá, když se všichni chopí válu? A které cukroví na jejich stole nesmí chybět? Podívejte se v úvodní reportáži.

Článek

Kateřina Brožová peče vánoční cukroví každý rok už od svých zhruba deseti let. „Ještě ani jednou jsem nevynechala, ať už byly okolnosti jakékoli. Peču pět druhů. a nejraději mám vanilkové rohlíčky,“ prozradila herečka.

To Anna Slováčková tomu tenhle rok moc nedala. „Většinou na Vánoce dělám linecké, rohlíčky, pusinky, kokosky, všemožné věci. Ale tento rok jsem na to byla nějak líná. A zároveň jsem měla strašně moc práce, tak jsem si řekla, že to nechám na někom jiném. Je mi zároveň tak trochu stydno, takže jsem udělala alespoň linecké, protože ho můj táta miluje.“

Letos se válečku a vykrajovátek chopili také herci z Hybernie. A i když se většinou pánové k válům s těstem moc nehrnuli, našly se i výjimky. Když už jim to válení a zdobení tak šlo, trochu jsme je vyzkoušeli ze znalosti receptů. Kdo zvládl odpovědět na otázku, co se dává do lineckého těsta? Podívejte se v úvodní reportáži, která je součástí magazínu Slavní Televize Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma?

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované