Hlavní obsah

Studio Jablunkov: V Ostravě vznikne mrakodrap. A přinese nečekané výhody

Konstantin Sulimenko dává konzumní zprávy do správných souvislostí.Video: Konstantin Sulimenko, Seznam Zprávy

 

Reklama

I tento týden vyrazilo Šťastné pondělí za hranice Prahy. A narazilo na nečekané události. Pravidelný výběr satirických konzumních zpráv z domova i ze světa pohledem Konstantina Sulimenka.

Článek

V Ostravě vznikne zcela nová dominanta – mrakodrap Ostrava Tower. Má být víc než dvakrát větší než současná nejvyšší česká budova, brněnská AZ Tower. A hlavně má mít až 56 pater. V Ostravě to přinese jednu nečekanou výhodu.

Podíváme se ale i do Prahy, kde muž nahlásil bombu v Poslanecké sněmovně. Dopaden byl asi za dvě hodiny, tedy přibližně jen o několik let rychleji, než policisté zpacifikovali osobu, která vyhrožuje bombami na VŠE. Pachatel činu ve Sněmovně je ale podle našich nepotvrzených informací trochu překvapivý.

Dostane se však také na naše tradiční rubriky: výběr z hrozných, kde budeme dnes degustovat opravdový klenot – Lukáše Pollerta –, a zvířátko na konec z australských moří.

Všechny tyto zprávy naleznete v úvodním videu.

Studio Jablunkov je součástí satirického pořadu Šťastné pondělí, které najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý pořad pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky včetně právě Jablunkova publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete zhlédnout zde.

Reklama

Doporučované