Hlavní obsah

Sparta se chystá na Plzeň. Využijí Letenští tragickou formu lídra?

Tisková konference Sparty Praha před víkendovým zápasem s Viktorií Plzeň.Video: David Janeczek, Seznam Zprávy

 

Reklama

Fotbalová Sparta v uplynulém kole konečně vyhrála pod novým trenérem Pavlem Hapalem. Letenští se tak vítězně naladili na zápas proti vedoucí Plzni, která v minulém kole dostala od Bohemians 1905 pět gólů.

Článek

Fanoušci v Plzni si užijí v neděli šlágr 24. kola nejvyšší fotbalové soutěže. Viktoria vyzve na svém stadionu pražskou Spartu.

Trenér Sparty Pavel Hapal bude chtít v zápase v Plzni navázat na vítězství proti Dukle. Naopak první tým tabulky Pavla Vrby potřebuje napravit dojem po zpackaném zápase v Ďolíčku. Viktoria o víkendu inkasovala od Bohemians 1905 pět branek. A co Sparta na Plzeň chystá?

„Uvažujeme o situacích, které by mohly zaskočit. Ale trenér Vrba je hodně zkušený, takže je otázka, jestli se nechá zaskočit. Musíme být připravení na všechny varianty, protože i Plzeň už má vyzkoušené rozestavení 4-4-2,” říká trenér Pavel Hapal.

Přestože Plzni na jaře zatím nevycházejí zápasy podle představ, nový kapitán Sparty Josef Šural soupeře nepodceňuje. „Já si myslím, že oni už opravdu musí zabrat. Teď hráli venku a dostali přes prsty. Takže si myslím, že půjdou na nás maximálně koncentrováni s vědomím, že se jim v posledních letech na Spartu daří.”

Pořad SPORT sledujte každý všední den od 18:15 v celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované