Hlavní obsah

Do redakce SZ Byznys přichází Robert Müller

Foto: Michal Turek, Seznam Zprávy

Robert Müller.

Reklama

Do redakce Seznam Zprávy Byznys nastupuje novinář s mnohaletými zkušenostmi z agentury Reuters Robert Müller.

Článek

„Seznam Zprávy nabízí možnost tvořit zpravodajství v médiu, které si za relativně krátkou dobu existence vybudovalo silnou pozici, jež dovoluje oslovit široké publikum,“ říká Robert Müller, který se bude v byznysové redakci Seznam Zpráv věnovat především makroekonomickým tématům včetně měnové politiky.

„Moc se těším, že Robert zúročí své dlouholeté zkušenosti z působení v agentuře Reuters a přispěje k dalšímu zkvalitňování obsahu byznysové redakce Seznam Zpráv,“ uvádí k nástupu nového kolegy šéfredaktor SZ Byznys Martin Jašminský.

Jedná se o další krok k posílení byznysového a ekonomického zpravodajství, které je pro Seznam Zprávy jedním z hlavních pilířů.

Müller vedle psaní pro Seznam Zprávy působí jako učitel základů společenských věd na pražském Gymnáziu Jana Keplera. Letos v srpnu odešel po téměř osmnácti letech z pražské redakce zpravodajské agentury Reuters, kde jako reportér psal o politice a ekonomice. V případě učení se jedná o návrat, na stejném gymnáziu působil už v letech 1996–2005.

Reklama

Související témata:

Doporučované