Hlavní obsah

Ptám se já, Vlevo dole a vy. Vyzpovídejte spolu s námi ministra financí

Foto: Seznam Zprávy

Zúčastněte se živé diskuze se Zbyňkem Stanjurou, Davidem Markem a komentátory z Vlevo dole.

Reklama

Populární pořady Seznam Zpráv Ptám se já a Vlevo dole vás zvou na další ze série živých diskuzí s klíčovými postavami naší politické scény.

Článek

Pro vstup na akci je kvůli omezené kapacitě potřeba se zaregistrovat zde.

Tentokrát si Marie Bastlová do debaty pojmenované Zadlužené Česko pozvala ministra financí Zbyňka Stanjuru (ODS) a hlavního ekonoma společnosti Deloitte a poradce prezidenta Davida Marka.

Podaří se konsolidačnímu balíčku vlády nastartovat ekonomiku? Kolik díky němu stát reálně uspoří? I na tohle se bude ministra financí ptát Marie Bastlová a vy můžete být u toho. A samozřejmě se i ptát na cokoliv, co vás zajímá.

Podívejte se, jak to vypadalo minule:

+4

Jako obvykle bude po hardtalku Marie Bastlové následovat komentář Lucie Stuchlíkové a Václava Dolejšího z podcastu Vlevo dole.

„I naším tématem bude, proč Česko zaspalo, kde se stala chyba, kde je ten někdejší ekonomický tygr ze střední Evropy. Chceme najít odpověď na jednoduchou otázku: kde jsme, jak jsme se tam dostali a kam míříme,“ zve na druhou část živé události Václav Dolejší.

Akce proběhne už ve čtvrtek 14. prosince v 17:00 v prostorách Vysoké školy ekonomické v Praze. Pokud byste se chtěli zúčastnit, nezapomeňte se registrovat co nejdříve, místa rychle mizí. A připojit se můžete i na událost na facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované