Hlavní obsah

Roušky tam rostou na stromech. Našli jsme nábřeží plné pozitiv, podívejte

Uzavření Smetanova nábřeží? Jen jedno z mnoha pozitiv na celém nábřeží. Ukážeme vám další, pusťte si video.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Trápí vás uzavření Smetanova nábřeží? Honest Guide také ne. Na všem totiž umíme najít něco pozitivního. Vítejte zpět u nepravidelně pravidelné relace „pozitiva“ - tentokráte ze Smetanova nábřeží.

Článek

Nové zahrádky v obležení projíždějících tramvají a zákaz aut (tedy - jedním směrem, nebojte, aut je na Smetanově nábřeží zatím dostatek) - to vše dotváří perfektní atmosféru k výhledu na Pražský hrad a Karlův most.

Aby vás nerušil hluk, nainstalovalo město důmyslné ochranné zvukové stěny. Jeden se sice musí trochu sehnout, aby je dostatečně ocenil, ale není to nic, co by se nedalo zvládnout. Jen teda trochu (čti „hodně“) páchnou po moči.

Užijte si ničím nerušený výhled na Hrad díky těmto nainstalovaným zvukovým bariérám.

Neodolali jsme a vydali se dolů k řece - Vltava je v tuto roční dobu neodolatelná. Jistě i vy oceníte možnost sednout si a vychutnat si pohled na krásu okolní přírody. Nenechte se ničím rušit - jak sami brzy zjistíte, ani nenarazíte na nic, co by vás ve vašem rozjímání rušilo.

Propadli jste kouzlu meditace? Uznejte sami, tady by to šlo...

Výhled na Staré Město je od řeky vskutku unikátní. Při něm si jeden vážně uvědomí, proč se do Prahy vláčí turisté z druhého konce světa.

Věřte, nebo ne, ale pozitiv se na Smetanově nábřeží nachází ještě daleko víc - odhalte je všechna společně s námi v novém videu. Pusťte si ho, nachází se hned nahoře pod nadpisem.

Uvidíte v něm jeden světový unikát, tzv. street hlavolam pro děti. I to, jak se americká společnost Euronet vypořádala s odstraněním bankomatu. Památkáři jejich řešení jistě velice ocení.

Děkujeme za pozornost a mějte se pozitivně.

Reklama

Doporučované