Hlavní obsah

Splnil si svůj sen. Jaké to je pracovat pro prestižní aerolinky? Ptejte se s Jankem Rubešem šéfa české pobočky Emirates

Video: Seznam

 

Reklama

Práce u aerolinek Emirates je snem každého, kdo se v letectví pohybuje, říká ředitel české pobočky Bořivoj Trejbal, který přijal pozvání Janka Rubeše do pořadu V centru. Ptejte se přes naše sociální sítě s #Vcentru.

Článek

Rodák z Pardubic zná zajímavé detaily a podrobnosti o fungování jedněch z nejslavnějších aerolinek světa, které největší slávu získaly letadly A380, luxusem a nadstandardním servisem na palubě.

„Jsme nadnárodní společnost a na palubách letadel zaměstnáváme asi 150 různých národností. A všichni spolu normálně spolupracují a vzájemně se respektují,“ řekl Bořivoj Trejbal v rozhovoru pro Deník o multikulturním prostředí ve společnosti.

Bořivoj Trejbal se narodil v Pardubicích. Vystudoval na střední hotelové škole v Chrudimi. Od roku 1998 pracoval v německé společnosti Lufthansa. Byl marketingovým manažerem firmy pro oblast střední Evropy. Již osm let působí ve funkci ředitele aerolinek Emirates Airline pro Českou republiku.

Janek Rubeš je český dokumentarista, kameraman a reportér Seznam Zpráv. Nejčastěji se věnuje podvodům v Praze i krásám hlavního města ve svém pořadu Honest Guide. V loňském roce se stal Osobností českého internetu. Časopis Forbes ho zařadil do jednoho ze svých žebříčků 30 pod 30.

Ptejte se s námi a zapojte se do vysílání. V čem jsou specifická letadla A380? Jaké to je pracovat pro jednu z nejslavnějších leteckých společností světa? Kdy naposledy letěl Bořivoj Trejbal sám letadlem a opravdu kontroluje všechno jídlo na palubě? Podívejte se na rozhovor v úvodním videu.

Pořad V centru sledujte každou středu od 20:00 na Televizi Seznam, webu a na Facebooku. Podrobné informace najdete v našem.

Staňte se fanouškem Seznam Zpráv na Facebooku. 

Reklama

Doporučované