Hlavní obsah

Šťastné pondělí: Ukradené zásoby stříbra a průvodce volebním týdnem

Do voleb zbývají čtyři dny. Neporadíme vám, koho volit, ale jak přežít.Video: Jindřich Šídlo, Václav Dolejší, Konstantin Sulimenko

 

Reklama

ExtraSuperProdloužené Pondělí je něco jako předvolební gigadebata. Tolik obsahu navíc, až z toho oči přecházejí. Pusťte si váš oblíbený satirický kompas.

Článek

V dnešním díle vás připravíme na ty nejdůležitější volby od… posledních voleb. Slibujeme, že se nebudeme zaobírat Pandora Papers – zjistili jsme totiž, že už tento čtvrtek Andrej Babiš odhalí něco neuvěřitelného. Naše země není bohatá pouze na lithium, zásoby stříbra, ale tentokrát ho nechce ukrást ČSSD.

Kromě klasického přehledu nejzásadnějších událostí týdne vám tentokrát ukážeme Václava Dolejšího na křižovatce předvolebních debat.

Konstantin Sulimenko a jeho Studio Jablunkov vám přináší přehled těch nejzásadnějších zpráv, které se k vám tento týden možná nedostaly. A Jindřich Šídlo opět nostalgicky vzpomíná na devadesátá léta.

Šťastné pondělí najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý satirický pořad pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete zhlédnout zde.

Reklama

Doporučované