Hlavní obsah

Takhle se v podkrkonošských obchoďácích krade ve velkém a přímo před kamerami. Podívejte se na video

Zloděje opakovaně zachytily kamery. Z jejich jednání je zřejmé, že jim to bylo jedno.Video: Policie ČR

 

Reklama

Lahve s tvrdým alkoholem si ládují do batohů bez jakýchkoliv obav. Dva trutnovští zloději během jediného přišli hned třikrát krást do dvou obchodních domů. Podívejte se na video z bezpečnostních kamer.

Článek

Dva muži ve věku 25 a 27 let si nyní od trutnovských policistů ve zkráceném přípravném řízení vyslechli sdělení podezření ze spáchání přečinu krádež, které se dopustili společně, čímž způsobili škodu ve výši přesahující 11 tisíc korun.

V průběhu jednoho dne navštívili celkem třikrát dva obchodní domy s potravinami v Trutnově, ze kterých odcizili alkoholické nápoje a masné výrobky. Dále jsou podezřelí, že v prodejně s drogistickým zbožím v Jaroměři odcizili pleťová mléka a parfémy v hodnotě přesahující 7 tisíc korun.

„Z provedeného šetření vyšlo najevo, že všechno kradené zboží prodali náhodným kolemjdoucím a získané finanční prostředky použili pro svou potřebu. Nutno zdůraznit, že oba dva byli již v minulosti za majetkovou trestnou činnost odsouzeni. V případě prokázání viny jim hrozí až tříletý pobyt ve vězení,“ dodala královéhradecká policejní mluvčí Šárka Pižlová.

Reklama

Související témata:

Doporučované