Hlavní obsah

V 18 prošla tím, co jiní nezažijí celý život. Jediná česká Miss World nás vzala na místa, která ji formovala a kde je šťastná

S Taťánou G. Brzobohatou po skrytých zákoutích Prahy, za filantropií a na skok do města, které „nikdy nespí“.Video: Ivana Navrátilová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Záře reflektorů, neustálá pozornost médií, ale také pomoc seniorům a práce pro OSN. Úspěšná modelka Taťána Gregor Brzobohatá vás provede světem, o kterém mnoho dívek sní. A ukáže, jak lidem mění život.

Článek

„Když jsem v osmnácti vyhrála Miss World, vůbec jsem si nepřipadala hezká. Teď už jsem se sebou spokojenější,“ svěřuje se v pořadu Moje místa topmodelka, která nemá problém ukázat se před kamerou nenalíčená. A uvidíte i její proměnu pro focení reklamní kampaně.

Zisk titulu světové královny krásy před dvanácti roky jí převrátil život. A kromě úspěšné modelingové kariéry tehdy rozjela i nadaci Krása pomoci, která pomáhá seniorům.

„Ten rok jsme získali strašné množství peněz. Navštěvovala jsem nemocnice, setkávala se s nemocnými dětmi, seniory. Chtěla jsem se stát toho součástí,“ vzpomíná.

S kamerami jsme se podívali nejen do její nadace. Taťána vás pozve i tam, kde se formoval její soukromý život.

Uvidíte kostel, kde si řekla „ano“ s hercem a hudebníkem Ondřejem Brzobohatým. A vydali jsme se také na místo v srdci Prahy, kam oba rádi chodí a kde se zastavil čas. „Takhle krásné místo jinde na světě není. A mnoho Pražáků o něm ani neví.“

Na skok se podíváme i do New Yorku, kde česká topmodelka žila několik let a stále tam často jezdí.

Proč pro ženu, která procestovala svět, zůstává Praha perlou mezi městy? Bojí se stárnutí? A jak velkou inspirací je Taťána pro svého manžela Ondřeje? Podívejte se na pořad Moje místa s Taťánou G. Brzobohatou v úvodním videu.

Pořad Moje místa sledujte premiérově každý pátek od 20:00 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované