Hlavní obsah

Video: Pogba napodobil Ronalda. Pod stolem tentokrát skončil Heineken

Bez komentáře: Francouzský fotbalista Paul Pogba odmítl na tiskovce pózovat s lahví Heinekenu.Video: twitter/TheFJourn, UEFA 2021

 

Reklama

Sponzoři letošního fotbalového mistrovství musí zuřit. Po Portugalci Cristianu Ronaldovi, který v pondělí na tiskovce odmítl pózovat s lahvemi Coca-Coly, se v úterý ke stejnému činu uchýlil i francouzský fotbalista Paul Pogba.

Článek

Hvězda anglického Manchesteru United je praktikující muslim a nebylo mu po chuti, že by byl spojován s holandským pivovarem Heineken. Přestože šlo o nealkoholické pivo, i to může v některých případech obsahovat malé množství alkoholu, píše například britský sportovní server Sky Sports. A islám striktně zakazuje jakékoliv požívání alkoholu.

Francouzská hvězda tak rovnou schovala lahev piva pod stůl. Na rozdíl od Cristiana Ronalda mu ale pózování s Coca-Colou nevadilo.

Gesto chválí i fanoušci, kteří se na sociálních sítích fotbalisty zastali, dodává britský deník The Sun.

Po Ronaldově kritice klesla okamžitě cena akcií společnosti Coca-Cola téměř z 56,10 dolaru na 55,22 dolaru, což představuje propad o 1,6 procenta. Tržní hodnota americké firmy se snížila z 242 miliard dolarů na 238 miliard dolarů, což v přepočtu představuje pokles o 84 miliard korun.

Nizozemský pivovar zatím žádný pokles ceny akcií nereflektuje.

Reklama

Související témata:

Doporučované