Hlavní obsah

Vybíráte kočárek? Na tohle si dejte pozor. A přehled toho, co má zvládat čtyřměsíční miminko

Výběr kočárku je otázkou priorit.Video: Zuzana Hodková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Za kočárek můžete dát pět, nebo také padesát tisíc korun a víc. A stejně nemusíte být spokojeni. Další díl MAMAblogu přináší pár tipů, podle čeho vybírat a na co si při nákupu dát pozor. A také recenzi několika naprosto odlišných typů kočárků.

Článek

Budu jezdit v terénu? Budu kočárek skládat do auta? Budu s ním jezdit na nákupy? Otázek, které si musí rodiče při nákupu kočárku položit, je daleko víc a kočárků na trhu nepřeberné množství. A načtené recenze nestačí. I když se rozhodnete pro koupi kočárku na internetu, vyplatí se vyrazit do obchodu a „osahat“ si ho. Některé jsou těžké, jiné malé či extrémně nízké. A někdy prostě musíte volit „menší zlo“.

„Neexistuje dokonalý kočárek, který bude vyhovovat úplně všem. Je potřeba říct si priority,“ potvrzuje Renata Mošničková z Trendy Baby. Už 14. díl Mamablogu proto přináší i recenze hned několika odlišných typů kočárků a upozorňuje na výhody i nevýhody, které se třeba projeví až při každodenním užívání.

V tomto díle najdete také přehled toho, jak se mění a  co zvládá čtyřměsíční miminko a klasické varování maminek. Tentokrát před otázkami partnera, na které se s malým dítětem budete muset připravit.

Podle čeho jste vybírali kočárek vy? Dejte nám vědět prostřednictvím aplikace Videokomentáře nebo na Instagramu @Mamablog_Eda.Tob.

Reklama

Související témata:

Doporučované