Hlavní obsah

Vyfotila se s krvavou hlavou Donalda Trumpa, teď se herečka omlouvá

Herečka Kathy Griffinová se omluvila za fotku s krvavou hlavou Donalda Trumpa.Video: Oliver Sálus

 

Reklama

Americká komička Kathy Griffinová se na Twitteru veřejně omluvila za fotografie se zkrvavenou hlavou podobnou prezidentu Trumpovi.

Článek

Dvojnásobná držitelka cen Emmy za vlastní reality show „My Life on The D List” se vyfotila se zkrvavenou hlavou podobnou prezidentu Spojených států Donaldu Trumpovi. Fotografie zveřejněné na sociálních sítích vyvolaly vlnu negativních reakcí.

Za nechutné je označil syn amerického prezidenta Donald Trump mladší, nesouhlas s fotografiemi vyjádřila také dcera Trumpovy sokyně v prezidentské kampani, Chelsea Clintonová. „Je to hnusné a zlé. Nikdy není vtipné dělat si legraci ze zabití prezidenta,” napsala na Twitteru.

Snímek, jehož autorem je známý fotograf celebrit Tyler Shields, Griffinová ze svých účtů na sociálních sítích stáhla a totéž poradila i Shieldsovi. Ve videu na Twitteru se pak veřejně omluvila.

„Prosím o odpuštění, zašla jsem příliš daleko. Jsem komik, ale tímhle jsem překročila hranici, omlouvám se,” řekla ve videu.

Kathy Griffinová se jako herečka objevila ve filmu Pulp Fiction: Historky z podsvětí nebo v seriálu Správná Susan. Je také držitelkou ceny Grammy, kterou získala za své komediální album.

Reklama

Doporučované