Hlavní obsah

Záhady Josefa Klímy: Případ bývalého policisty, který nepomáhal a nechránil. U tvůrce trolejbusů. A glosy Nesvadbové a Mitrofanova

Záhady Josefa Klímy ze 17. října 2019: Případ bývalého policisty, který nepomáhal a nechránil. U tvůrce trolejbusů. A glosy Báry Nesvadbové a Alexandra Mitrofanova.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Další díl pořadu, který připravuje tým novinářů kolem Josefa Klímy. Příběhy podvodů, neetického jednání, pohnuté lidské osudy i dosud neznámé okolnosti historických událostí.

Článek

Bývalý policista z Liberce sliboval lidem, že je vytáhne z dluhových pastí. Díky jeho „pomoci“ ale přišli o majetky. Natáčela Marcela Sobotková.

Jiří Kovář se před časem rozhodl připomenout jednu historickou kapitolu města, ve kterém bydlí, a sice první trolejbusovou linku v Rakousko-Uhersku. A učinil tak velmi originálním způsobem. Řekl si, že s přáteli postaví věrnou repliku. Příběh jednoho úspěchu zmapoval Jaroslav Mareš.

Nechybí ani tradiční glosy. Komentátor deníku Právo Alexandr Mitrofanov se ve své glose vrací k nedávnému rozhodnutí Ústavního soudu ve věci zdanění církevních restitucí. A spisovatelka Bára Nesvadbová se ve své glose zamýšlí nad drogami a závislostmi současné mladé generace a odhaluje i vlastní závislost.

Pořad Záhady Josefa Klímy můžete v premiéře sledovat na Televizi Seznam každý čtvrtek od 21:00.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A můžete nás sledovat také na Facebooku.

Reklama

Doporučované