Hlavní obsah

Záhady Josefa Klímy: Střelba před školou v Brně, léčba kmenovými buňkami a glosy Šimona Pánka a Jiřího Přibáně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Záhady Josefa Klímy z 24. 2. 2019: Střelba před školou v Brně, léčba kmenovými buňkami a glosy Šimona Pánka a Jiřího PřibáněVideo: Seznam Zprávy

 

Reklama

Další díl pořadu, který připravuje tým novinářů kolem Josefa Klímy. Příběhy podvodů, neetického jednání, pohnuté lidské osudy i dosud neznámé okolnosti historických událostí.

Článek

Už 5. března začne Krajský soud v Brně rozmotávat neobvyklý případ – poměrně banální šarvátka dvou mužů skončila nebezpečnou přestřelkou, přičemž každý z nich je v procesu jak obětí, tak pachatelem zároveň. Podrobnosti zjišťovala Marcela Sobotková.

Luboši Kulkovi bylo šestačtyřicet let, když jej postihla cévní mozková mrtvice. Následující tři roky z něj byla troska. A i když byl vzorným pacientem a rehabilitoval, jak to jen šlo, lékaři už neviděli žádný možný další posun. Pak jej ovšem jeden doktor upozornil na možnost léčby kmenovými buňkami. Co následovalo? Natáčela Petra Majerová.

Do pravidelných glos se tentokrát pustil šéf humanitární organizace Člověk v tísni Šimon Pánek, který se zamýšlí nad nutností mediálního vzdělávání. A sociolog Jiří Přibáň, který se vrátil ke své oblíbené osobnosti – Karlu Čapkovi.

Pořad Záhady Josefa Klímy můžete v premiéře sledovat na Televizi Seznam každou neděli od 20:00.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované