Hlavní obsah

Na pohřbu oběti střelby v USA se strhla přestřelka

Foto: Daniel Tadevosyan, Shutterstock.com

Na smuteční hosty začal někdo střílet z projíždějícího auta, ti palbu opětovali (ilustrační snímek).

Reklama

Na pohřbu mladé ženy v americkém městě Nashville, která nedávno zemřela na následky střelného poranění, se střílelo. Zatím neznámý pachatel zahájil v sobotu palbu z projíždějícího auta a zranil dva lidi.

Článek

Palbu na smuteční hosty útočník spustil, zatímco odcházeli z kostela, kde se konal smuteční obřad, napsala agentura AP s odvoláním na policii.

Policisté pátrají po černém autě, z něhož mohlo střílet i více lidí, přičemž palba zasáhla osmnáctiletou ženu do nohy a pětadvacetiletého muže do pánve. Ani jedno ze zranění není život ohrožující, uvedl mluvčí nashvillské policie Don Aaron.

Někteří smuteční hosté podle něj byli ozbrojeni a střelbu na auto opětovali, popsal policejní mluvčí. Střelba se odehrála ještě před tím, než byla rakev s pozůstatky devatenáctileté Terriany Johnsonové vynesena z kostela.

Johnsonová zemřela v polovině listopadu a policie pátrá po sedmnáctiletém mladíkovi, jehož podezírá z její vraždy. Policisté se domnívají, že začal střílet na automobil s Johnsonovou poté, co se tato žena předtím dostala do potyčky s jeho sestrou. Vypadá to na nějaký druh sporu mezi dvěma skupinami lidí, uvedl Aaron.

Reklama

Doporučované