Hlavní obsah

Nottinghamská policie chytila muže, na ulici po něm zůstávali mrtví

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Bez komentáře: Ulice Nottinghamu uzavřel masivní policejní zásah. Zatím není jasné, co přesně se v britském městě stalo.Video: twitter/CapitalMidsNews, twitter/Notts_TV

 

Reklama

aktualizováno •

Nottinghamská policie uzavřela část centra, ve které probíhá rozsáhlý zásah. Během akce byl zadržen 31letý muž, který je podezřelý z vraždy tří lidí. Veřejná doprava se v místě manévrů zastavila.

Článek

Po rozsáhlé policejní akci, která ochromila centrum britského Nottinghamu, byl zatčen 31letý muž podezřelý z vraždy tří lidí.

„Policie byla krátce po čtvrté hodině ranní přivolána na Ilkeston Road, kde byly na ulici nalezeny dvě mrtvé osoby. Policisté byli poté přivoláni k dalšímu incidentu na Milton Street, kde se dodávka pokusila přejet tři osoby. Ty jsou v současné době ošetřovány v nemocnici. Na Magdala Road byl také nalezen mrtvý muž,“ uvedla nottinghamshirská policie.

„Jedná se o strašlivou a tragickou událost, která si vyžádala životy tří lidí. Domníváme se, že všechny tři incidenty spolu souvisejí, a jednoho muže jsme zadrželi,“ řekla vrchní policejní komisařka Kate Meynellová.

V ulicích města byly ráno na mnoha místech policejní zábrany a několik silničních uzávěr, které znemožnily průjezd tramvajím i některým autobusům, napsala stanice BBC.

Hasičská a záchranná služba hrabství Nottinghamshire uvedla, že je rovněž na místě a pomáhá policii. Veřejnost byla vyzvána, aby se oblasti vyhnula a naplánovala si náhradní trasy. Podle agentury Reuters je uzavřeno několik ulic.

„Policisté jsou v současné době na místě v několika silničních uzávěrách kvůli probíhajícímu incidentu. Prosím, vyhněte se těmto oblastem, protože se očekává, že zůstanou po nějakou dobu uzavřeny,“ uvedl inspektor Neil Humphries z nottinghamshirské policie.

Reklama

Doporučované