Hlavní obsah

Živý Ken Rodrigo Alves v Praze podstoupil omlazující proceduru, obličej zakrýval i make-upem

Rodrigo Alves už nechce další plastické operace.Video: Dominika Nováková, Profimedia.cz, Seznam Zprávy

 

Reklama

Živý Ken Rodrigo Alves před několika dny navštívil Prahu. Prošel si Karlův most nebo Staroměstské náměstí, jeho cíl byl ale jiný. Klinika plastické chirurgie, kde podstoupil neinvazivní zákrok obličeje.

Článek

První operaci podstoupil Rodrigo v 17 letech. Byl nespokojený se svým vzhledem a chtěl vypadat prostě jinak a hlavně lépe. Dnes je mu 34 let a zákroků má za sebou 160, z toho 60 v celkové narkóze. Dál už ale operace nechce. Jednoduše na ně nemá čas, cestuje po celém světě, má vlastní televizní show. V budoucnu tak chce Rodrigo podstupovat už jenom omlazující procedury, stejně jako tu na klinice v Praze.

Živý Ken má ale s pletí v poslední době problémy, proto také kromě omlazujících procedur používá pro svůj dokonalý vzhled make-up. „Dnes mám extra silný make-up, protože včera jsem podstoupil laserový zákrok, a moje pleť je opravdu rudá. Takže to musím zakrýt. Ale nebojte, během dvou dnů bude moje pleť zase skvělá,” říká Rodrigo Alves, který má i dny, kdy se svým vzhledem není spokojený. „Třeba teď jsem nachlazený a můj obličej prostě nevypadá dobře. Také jsem hodně přibral, mám o 10 kilo víc, než bych chtěl, musím to zlepšit. Moje pleť je hodně červená, asi nejsem dokonalý. Ale snažím se vypadat dobře,” říká Rodrigo.

Kromě úplně jiného obličeje, včetně čoček, zubů a vlasových implantátů, má Rodrigo Alves liposukci, umělý pekáč buchet, napíchnutá ramena nebo mu chybí žebra.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované