Hlavní obsah

Zpěvačka Elis pomáhá novou písní seniorům. Síly spojila s Taťánou Gregor Brzobohatou

Zpěvačka Elis Mraz se rozhodla pomoci opuštěným starým lidem.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Elis Mraz alias Eliška Mrázová (24) se proslavila před pěti lety v Hlasu Československa. Od té doby úspěšně pracuje na své kariéře, a to především se zahraničními producenty, a zpívá anglicky. Teď se ale fanoušci dočkali novinky v češtině. Píseň „Milován” v sobě nese velký vzkaz. Zpěvačka ji totiž složila na pomoc opuštěným starým lidem a spojila se s Nadací Taťány Gregor Brzobohaté.

Článek

„Ve spojení s Krásou pomoci jsem složila tuto písničku, která je právě o starých lidech, již jsou samotní na stará kolena, protože jim například zemřel partner. Domovy pro seniory jsou přeplněny a tato organizace jim pomáhá,“ prozradila Elis během rozhovoru.

Podle statistik je v naší zemi kolem půl milionu opuštěných seniorů. I toto číslo inspirovalo Elis kontaktovat Taťánu Gregor Brzobohatou a snažit se pomoci.

Mimo to ale Elis Mraz slaví úspěchy i v zahraničí. Nedávno nazpívala duet s finalistou britského X-Factoru Danyelem Johnsonem. Jak k této spolupráci došlo? To se dozvíte v úvodním videu, které je součástí Magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat na Televizi Seznam každé úterý od 21:00.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované