Hlavní obsah

Zpověď Beyoncé: O otrokáři v rodokmenu, kilech navíc a komplikovaném porodu dvojčat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Beyoncé otevřeně promluvila o těžkém porodu i vyrovnání se s kily navíc, která v průběhu těhotenství nabrala. Video: Barbora Marková

 

Reklama

Zpěvačka a popová ikona Beyoncé přepisuje historii Vogue. Zářijové číslo módní bible dostala zcela na starosti a rozpoutala revoluci. Časopisu poskytla vůbec nejintimnější zpověď za svou dosavadní kariéru. Sama si také navrhla obálku. Poprvé za 126letou historii časopisu ji nafotil fotograf afroamerického původu.

Článek

Obálku časopisu Vogue Beyoncé ovládla hned čtyřikrát. Ta letošní - zářijová - ale rozhodně vyčnívá. Je to vůbec poprvé, co zpěvačka takto otevřeně promluvila o manželově nevěře, vztahu sama k sobě, o svém původu, těle a komplikovaném porodu dvojčat. V niterné zpovědi kromě jiného prozradila, že v den, kdy podstoupila nucený císařský řez, vážila téměř sto kilo.

„Byla jsem oteklá kvůli toxémii, kterou jsem prodělala. Musela jsem na lůžku strávit přes měsíc. Moje zdraví a zdraví mých dětí bylo v ohrožení, takže jsem byla pod intenzivním lékařským dozorem. Na jednotce intenzivní péče pro novorozence jsme strávili několik týdnů,“ prozradila Beyoncé.

Právě v té době se díky opoře svého manžela Jay-Zho rozhodla dovolit si nespěchat rychle se vracet na svou původní váhu, tak jak se o to snažila se svojí první dcerou Blue Ivy.

„Přijala jsem své tělo takové, jaké zrovna teď potřebuje být. Byla jsem sama se sebou. Byla jsem sama k sobě trpělivá a užívala jsem si plnějších křivek. Dodnes jsou moje ruce, ramena, ňadra a stehna prostě plnější. Myslím, že je nesmírně důležité, aby ženy i muži viděli a ocenili svoji krásu ve svém přirozeném těle,“ prozrazuje pro Vogue.

A to byl také důvod, proč se toto číslo časopisu rozhodla nafotit téměř nenalíčená bez jejích typických příčesků a proč si k vyfocení snímků vybrala třiadvacetiletého Tylera Mitchella. Prvního fotografa afroamerického původu, který kdy ve 126leté historii časopisu nafotil titulku Vogue.

„Když jsem před dvaceti jedna roky začínala, bylo mi řečeno, že budu mít těžké dostat se na obálky časopisů, protože černí neprodávají. Chci prolomit tyto bariéry,“ dodala.

A Beyoncé má velkou šanci to změnit. Na zářijové číslo magazínu bylo vždy pohlíženo jako na vůbec nejdůležitější v roce. Za otištěné reklamy inzerenti v tomto měsíci platí hříšné peníze. Není tedy divu, že na obálce se mohou objevit jen ty největší celebrity, kterou Beyoncé bezpochyby je.

Podívejte se na video. Prozradí například i to, že Beyoncé je potomkem otrokáře. Pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma?

Reklama

Související témata:

Doporučované