Hlavní obsah

Zpověď Lucie T. Zadrželi ji v Brazílii s 6 kilogramy kokainu

Záhady Josefa Klímy z 8. 10. 2020: Zadrželi ji v Brazílii s 6 kilogramy kokainu. Exkluzivní rozhovor s Češkou, která i se svou dvouletou dcerkou čeká v Sao Paulu na soud.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Exkluzivní rozhovor s Češkou, která i se svou dvouletou dcerkou čeká v Sao Paulu na soud.

Článek

Je to rok, co brazilská policie zadržela v Sao Paulu Češku s šesti kilogramy kokainu. Lucie T. navíc cestovala s tehdy roční dcerkou, takže když šla do vazby, dcerky se ujali pracovníci našeho zastupitelského úřadu. Vazba naštěstí – i díky intervencím našich diplomatů – netrvala dlouho a Lucii propustili do domácího vězení, kde čeká na soud. Dcerku si mohla vzít zpět k sobě.

Lucie nás sama oslovila s tím, že by ráda prezentovala svou verzi, jak se do maléru dostala. Podle ní jen naletěla neznámému muži, s nímž se seznámila po internetu a začala si s ním dopisovat. Když ji pozval k sobě do Brazílie, nejdřív odmítla, prý se bála země, která podle ní není příliš bezpečná. Nakonec ale přece souhlasila a do Sao Paula odletěla. Tím se spustil řetěz událostí, na jehož konci stálo její zatčení.

Co všechno se podle Lucie odehrálo? Dá se ale její verzi věřit? A jak vnímá její obvinění její otec a sousedé z Bruntálu, kde Lucie vyrostla a žila? Má tři děti – každé s jiným otcem –, proč tedy letěla s nejmladší dcerkou? Proč vůbec letěla s dítětem na tak riskantní cestu?

Odpovědi najdete v exkluzivním rozhovoru ze Sao Paula v úvodním videu. Je součástí pořadu Záhady Josefa Klímy, který v premiéře vysílá Televize Seznam každý čtvrtek od 21:00. Archiv pořadu najdete zde.

A můžete nás sledovat také na Facebooku.

Reklama

Doporučované