Hlavní obsah

Lizzo utnula spekulace. Končí jen s „negativní energií“

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Foto: Shutterstock.com

Zpěvačka Lizzo nedávno rozhodila fanoušky, když na svém instagramovém profilu napsala, že „končí“.

Reklama

Americká popová hvězda Lizzo ubezpečila veřejnost, že se zpěvem rozhodně nekončí. Čeho má ale dost, jsou negativní komentáře, kterým prý přestává věnovat jakoukoliv pozornost.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Držitelka čtyř cen Grammy Lizzo se koncem minulého týdne postarala o rozruch. Oznámila totiž, že je unavená z toho, jak se do ní lidé strefují, především kvůli jejímu vzhledu. „K tomuhle jsem se neupsala, končím,“ stojí v závěru jejího příspěvku. Zpěvaččina slova okamžitě vyvolala řadu spekulací – někteří její příznivci se dokonce obávali, že ohlašuje konec kariéry. Lizzo ale v novém příspěvku ujistila, že ze záře reflektorů nemizí.

„Chci jen objasnit, že když říkám, že ‚končím‘, myslím tím, že přestávám věnovat pozornost jakékoli negativní energii. S čím rozhodně nekončím, je radost z mého života – tedy tvorba hudby a spojování lidí. Protože vím, že nejsem sama. V žádném případě nejsem jediná, kdo zažívá negativní ohlasy, které se zdají být hlasitější než ty pozitivní,“ říká zpěvačka na videu, které má více než 7,5 milionu zhlédnutí.

Popová hvězda – vlastním jménem Melissa Viviane Jeffersonová – si vybudovala svou pověst na pozitivním přístupu k tělu. V roce 2022 vyhrála Grammy v kategorii „skladba roku“ za píseň About Damn Time.

V poslední době se ale hromadí řada obvinění, podle kterých měla zpěvačka ponižovat jednu ze svých tanečnic kvůli její váze. Jiné tanečnice zase Lizzo obviňují ze sexuálního obtěžování a vytváření nepřátelského pracovního prostředí. Zpěvačka na obvinění reagovala s tím, že jde o „nehorázná a lživá“ nařčení.

Reklama

Doporučované