Hlavní obsah

Americký youtuber Logan Paul zveřejnil video s tělem oběšence. Mnohé lidi tím pobouřil a ti nyní volají po smazání jeho kanálu

Lidé chtějí kvůli kontroverznímu videu smazat jeho kanál.

 

Reklama

Internetová petice žádá server YouTube o smazání kanálu jednoho z neúspěšnějších youtuberů. Američan Logan Paul totiž ve svém videu ukázal záběry oběšeného muže. Jeho fanoušky nejvíce pobouřilo, že se vedle těla smál.

Článek

Dvaadvacetiletý americký youtuber Logan Paul zveřejnil na svém kanálu video z japonského lesa, ve kterém objevil tělo oběšeného muže. Na internetu vznikla petice, která server YouTube žádá o smazání Paulova kanálu. Uživatele pobouřily zejména části, ve kterých youtuber vedle těla stojí a směje se.

Internetová petice, jejíž autorkou je Američanka Britney Hiattová, do této chvíle posbírala přes šedesát tisíc podpisů. Další na petici, která je adresována provozovatelům YouTube, přibývají rychle. „Loganu Paulovi prošlo už hodně věcí. Teď ale zašel příliš daleko,” uvedla v textu petice její iniciátorka.

„Pouze zakryl obličej toho zesnulého muže. O celé věci vtipkoval a řekl, že to je jeden z pěti nejšílenějších zážitků, které se mu letos staly,” dodala Hiattová.

Paul video ze svého kanálu kvůli velké vlně kritiky smazal sám. Místo něj nahrál video, ve kterém se fanouškům omlouvá. „Měl jsem přestat natáčet. Je spousta věcí, co jsem měl udělat jinak, ale nestalo se tak. A za to se z hloubi srdce omlouvám,” uvedl Paul mimo jiné v omluvném videu.

Server YouTube se zatím k petici a smazání kanálu, který odebírá přes 15 milionů lidí, nevyjádřil. Ještě předtím vydala firma prohlášení, ve kterém vyjádřila soustrast rodině oběšeného muže a uvádí, že videa s podobným obsahem na jejich server nepatří.

Reklama

Doporučované