Hlavní obsah

Babiš i Zeman v zahraničních denících, Muskovy plamenomety a „Highway to Hell“

Den očima Kamily Bejlkové.

 

Reklama

Podívejte se, jakých pět událostí dne 30. ledna zaujalo Kamilu Bejlkovou.

Článek

Andrej Babiš se podle bruselského serveru Politico staví do pozice člověka, který je nejlepší a možná i poslední šancí, jak u nás zabránit protievropské radikalizaci. Vymezil se tím tak proti extremistickým stranám, jako je SPD Tomia Okamury. V rozhovoru pro Politico Babiš také uvedl, že za své nejbližší spojence v Evropě považuje francouzského prezidenta Emmanuela Macrona a rakouského kancléře Sebastiana Kurze.

I prezident Miloš Zeman si vysloužil pozornost zahraničních médií. Americký list The Washington Post (WP) o Zemanovi doslova napsal, že „mluví a jedná, jako kdyby byl pravým ruským agentem”. WP Zemana mimo jiné líčí jako agresivně proruského, pročínského, protievropského a protinatovského.

Dvaatřicetiletý muž v Indii zemřel na následky „nasátí“ přístrojem magnetické rezonance. Pravděpodobně zemřel na následky vdechnutí kapalného kyslíku po proražení lahve s tímto obsahem, kterou měl v ruce.

Šéf Tesly Elon Musk prodal 7 tisíc plamenometů za 3 a půl milionu dolarů. Jen tak. Pro legraci. Prý jsou skvělé pro pražení oříšků a zaručeně oživí jakoukoliv párty.

Satanisté v Arizoně adoptovali dálnici. Žádné rituály na ní ale provádět nehodlají. Důvodem adopce je prý znečištění dálnice, na které už se nemohou dále dívat. Takže „Highway to Hell“ existuje, fanoušci AC/DC se mohou radovat.

Reklama

Související témata:

Doporučované