Hlavní obsah

Babišovi u moře, bojkot limonády kvůli homofobii a nezničitelná brčka

6. 8. 2019: Den očima Lucie Hrdličkové.Video: Lucie Hrdličková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Jak vidí události s datem 6. srpna redaktorka Lucie Hrdličková.

Článek

Babišovi na dovolené

O čem náš pan premiér sní, když náhodou spí, už víme z Prchalovy, tedy vlastně z premiérovy knihy. Co ale dělá, když náhodou nepracuje 40 hodin denně, můžeme aktuálně zjistit z instagramového profilu jeho choti Moniky Babišové. Podle hesla „více je více” nasypala na Instagram hned šest dovolenkových kousků. Z Andreje Babiše na nich srší štěstí, vypadá, že má moře ještě radši než včely řepku. Možná je ale rád, že ho od úřadu v Černošicích, který už podruhé probíral jeho střet zájmů, dělí spousta kilometrů.

Coca-Cola uznává homosexualitu – bojkotujme ji!

Bojkotujme Coca-Colu! K tomu vyzval poslanec Maďarské občanské unie (Fidesz). Místo obav o zdraví ho k tomu vedlo, že firma v rámci známého hudebního festivalu Sziget vystupuje proti homofobii. Fideszu očividně nestačí, že demokracie v Maďarsku pod vlivem Orbána spěje pomalu do záhuby. Jeho strana usilovně pracuje na tom, aby přeměnu v enfant terrible Evropské unie co nejvíc uspíšila.

Nerecyklovatelná papírová brčka v McDonald's

Papírová brčka, která před pár týdny nahradila ta plastová, jste v McDonaldu už jistě zaregistrovali. Má to ale jeden háček – zatímco plastová se dala zrecyklovat, nová brčka patří do směsného odpadu. Papír je totiž příliš pevný a brčka nelze rozložit. McDonaldu děkujeme za pokus o záchranu planety. Děti našich dětí si na něj určitě s láskou vzpomenou, až se budou zmítat ve všezničujících klimatických plamenech.

Námluvy dinosaurů jim daly perutě

Aby získali ženu svých snů, dělají samci všemožné kusy. Rejky používají k námluvám bizarní tanec, druh tuleně čepcol hřebenatý zase jako symbol síly a připravenosti k páření nafukuje růžový míček pod krkem, lidští samci tvoří sbírky motýlů nebo si jednoduše pořídí Ferrari. Nová teorie amerických palentologů ale mění pohled na dinosaury. Podle nich si vědci nejprve vyvinuli ozdobné peří, kterým působili na samičky – a teprve později zjistili, že se jim hodí i k létání.

Útek z vězení v převleku dcery

Zdálo se to jako dokonalý útěk. Brazilský drogový dealer Clauvinho da Silva, kterému se přezdívá prcek, využil svého vzrůstu a přestrojil se za svou vlastní devatenáctiletou dceru, která jej přišla navštívit. Obklopen další skupinou žen se snažil nepozorovaně vyklouznout ven. Dozorci si však všimli jejich podezřelého chování a ještě ve vězení ho zadrželi. Pod tím podezřelým chováním mladých slečen si představuji, že ani jedna nenatáčela video na tik tok, nebo si při oblékání mikiny nenasadila igeliťák na hlavu.

Reklama

Související témata:

Doporučované