Hlavní obsah

Celebrity na dovolené. Luxusní destinace vyměnily za Evropu. Kde potkáte Beyoncé nebo Beckhamovy?

Tohle jsou dovolené těch nejslavnějších! Podívejte se na video a nechte se inspirovat. Video: Barbora Marková

 

Reklama

I hvězdy si v létě potřebují oddechnout a odpočinout. Asi vás nepřekvapí, že na dovolenou nejraději jezdí k moři. A to na soukromé pláže nebo jachty, kde je nepozorují oči zvědavců a bulvárních novinářů. Kam si zajeli třeba Gwyneth Paltrow, manželé Beckhamovi nebo Beyoncé?

Článek

Beckhamovi vyrazili do Černé Hory

Beckhamovi jsou známí svými luxusními dovolenými. Často jezdí do vzdálených destinací, jako je Karibik nebo Maledivy. Letos se ale od svého anglického domova moc nevzdálili. Vysloužilý fotbalista vzal svoji rodinu do Černé Hory - do malého a krásného městečka Svatý Stefan. A když už byli blízko Chorvatska, zajeli se podívat i do této nejoblíbenější destinace Čechů. Podle tamních médií si pláží užívali poblíž Dubrovníku.

Slunná Itálie okouzlila Beyoncé, Hudson i Paltrow

V Itálii si poslední týdny svého těhotenství užívá herečka Kate Hudson. Před porodem dcery odpočívá s rodinou ve slunném Toskánsku. Rozhodně se ani nebojí vyfotit své bříško a udělat si ze svého požehnaného stavu trochu srandu. 

Jen o pár desítek kilometrů dál svoji dovolenou trávila herečka Gwyneth Paltrow. K fotce z italského ostrova Capri napsala: „Dva moji nejmilejší muži a známá skála.“ 

A Itálie ještě jednou. Podle zahraničních médií tu své volno tráví snad nejslavnější pár současnosti. Beyoncé a její manžel, rapper Jay-Z, se u břehů plavili na luxusní jachtě, na které byli kromě členů posádky jen oni.

Romantický výlet Timberlaka a jeho manželky

Romantický výlet jen ve dvou mají za sebou herečka Jessica Biel a její manžel a zpěvák Justin Timberlake. I oni se letos vydali do Evropy - na sociálních sítích sdíleli třeba krásnou fotografii u Eiffelovy věže.

A že je starý kontinent u zahraničních hvězd stále oblíbenější, dokazuje i zpěvačka Rita Ora. Sluneční paprsky chytala na jachtě u břehů Itálie, Francie a Španělska. V Barceloně si pak udělala malou zastávku a se svými přáteli a rodinou obdivovala krásy hlavního města Katalánska.

Ne všichni ale milují slunné pláže - třeba Karolína Kurková vyrazila na výlet ke zřícenině hradu Trosky. Herec a moderátor Aleš Háma zase strávil volné chvilky v Belgii, kde s manželkou navštěvoval památky. A modelka Eliška Bučková je celé léto na rybářském táboře v Katlově. Spolu se svým partnerem Jakubem Vágnerem tam s dětmi tančí a spí pod stany.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma?

Reklama

Související témata:
Beckhamovi

Doporučované