Hlavní obsah

Centrem amerického Nashville otřásl silný výbuch. Tři lidé jsou zranění

Foto: Twitter.com/Nashville Fire Dept

Záběr z místa od nashvillských hasičů.

Reklama

aktualizováno •

V centru amerického města Nashville v ranních hodinách tamního času došlo k silnému výbuchu. Hlášeny zatím nejsou žádné oběti, tři lidé jsou však zranění. Podle policie jde o úmyslný čin.

Článek

Centrem amerického města Nashville ve státě Tennessee dnes otřásl silný výbuch. Z místa exploze stoupá hustý černý dým, uvedla agentura AP. Policisté zatím ohlásili tři zraněné, ti by však měli být mimo ohrožení života. Oproti svým dřívějším vyjádřením také informovali, že šlo o úmyslný čin. Podrobnosti k pachateli či motivu ale zatím nesdělili.

Podle místního zpravodajského webu The Tennessean výbuch středem Nashvillu otřásl kolem 06:45 ráno místního času (13:45 SEČ). Na místo vyrazili hasiči.

Podle webu The Tennessean přijeli krátce před 06:00 místního času policisté k vozu, který kdosi nahlásil jako podezřelý. Jeden ze strážníků „měl důvod“, aby přivolal pyrotechniky.

Ti byli na cestě k místu ve chvíli, když se ozvala silná exploze. „Měl jsem pocit, jako by to byla bomba. Tak velké to bylo,“ popsal agentuře AP výbuch jeden z místních obyvatel Buck McCoy.

Videa z místa výbuchu, která byla zveřejněna na Twitteru, ukazují poničené domy. Hasičům se už všechny požáry podařilo uhasit.

Policisté celou lokalitu kvůli vyšetřování uzavřeli. Na místě nyní pracují místní i federální vyšetřovatelé, včetně FBI.

Článek průběžně aktualizujeme.

Reklama

Související témata:

Doporučované