Hlavní obsah

Česká pošta otevřela zrekonstruovanou pobočku na Smíchově

Ilustrační foto.

Reklama

Česká pošta otevřela v Praze na Smíchově zrekonstruovanou pobočku v Ostrovského ulici.

Článek

Pošta Praha 53 se rozšířila o 36 metrů čtverečních, má celkem tři univerzální přepážky, klimatizovanou halu a větší balíkový sklad.

Původní prostory pošty v přízemí pronajatého objektu neposkytovaly potřebný komfort ani klientům, ani zaměstnancům. Před rekonstrukcí byly nevyhovující jak z hlediska provozního chodu pobočky, klimatických podmínek, sociálního zázemí, tak i z hlediska klientského komfortu. Chyběl zde prostor pro zpracování zásilek, balíkové zásilky se přebíraly od kurzů přes okno pošty ve zvýšeném přízemí, nebyl zde sklad, kuchyňka, WC přes halu, tmavá nevětratelná hala pro veřejnost, a podobně.

Rozšířením a revitalizací prostor v přízemí se pošta prosvětlila, zvětšila se hala pro veřejnost, byly vyřešeny problémy s provozním chodem pobočky a vznikly také vyhovující sociální a klimatické podmínky pro zaměstnance pošty.

Pošta je otevřená každé pondělí a středu od 10:00 do 18:00, v úterý, čtvrtek a v pátek od 08:00 do 16:00, ve všech dnech s polední pauzou od 12:00 do 13:00.

Česká pošta provozuje celkem 3200 poboček buď sama, nebo prostřednictvím partnerů. Od roku 2023 by se pobočková síť měla od České pošty oddělit do nového státního podniku.

Reklama

Související témata:

Doporučované