Hlavní obsah

Co jste o knize Gabriely Koukalové nečetli

Reportéři Seznamu.Video: Seznam Zprávy, Seznam Zprávy

 

Reklama

Gabriela Koukalová. Královna biatlonu, které u nohou leželo celé Česko. V posledních týdnech, zdá se, minimálně půlka národa pochybuje o psychickém zdraví sportovkyně. Co všechno ve své knize odhalila?

Článek

Sportovkyně vydala autobiografickou knihu Jiná, ve které do detailu vylíčila zákulisí biatlonové reprezentace. Šikanu od trenérů, závist i své vlastní problémy s anorexií a bulimií.

Pak se proti tomu, jak s knihou naložila převážně bulvární média, ohrazovala. Vadilo jí, že se do titulků dostaly jen pikantní scény, ale ve skutečnosti, že jsou memoáry o něčem trochu jiném než o řevnivosti mezi biatlonistkami a jejím strachu jíst.

S Gabrielou Koukalovou měla možnost se opakovaně potkat Barbora Kalátová z domácí rubriky Seznamu. Příběhu se pak ve sportovní redakci soustavně věnuje kolega Josef Mačí. A právě tyto dva novináře vyzpovídala pro Reportéry Seznamu respektovaná novinářka Sabina Slonková.

Rozhovor je součástí pořadu Reportéři Seznamu, který můžete sledovat každé druhé pondělí od 20:30 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Celý pořad Reportéři Seznamu: O knize biatlonistky Gabriely Koukalové, tristním stavu D1 i zákulisí financování Věcí veřejných. Video: Seznam Zprávy, Seznam Zprávy

Reklama

Doporučované