Hlavní obsah

Covid očima Andreje Babiše. Viděli jsme všechny „Čau lidi“ za poslední rok

Satirický pořad Šťastné pondělí: Jak vidí covid Andrej Babiš, kam zmizela vyhlídka Alexeje Navalného a retro projížďka Zemákem.Video: Jindřich Šídlo, Konstantin Sulimenko, Václav Dolejší

 

Reklama

aktualizováno •

Tým Šťastného pondělí se tento týden podíval na všechna vysílání pořadu „Čau lidi“. Sestrojil časovou osu průběhu pandemie očima samotného premiéra a jeho PR týmu. Kromě toho se vydal hledat zmizelou vyhlídku Alexeje Navalného.

Článek

Prošli jsme hodiny výroků předsedy vlády, které za poslední rok pronesl. Na většinu z nich jste již jistě zapomněli. A s odstupem jsou ještě zajímavější, než se původně mohlo zdát.

Vydali jsme se hledat ceduli, kterou jsme označili za vyhlídku Alexeje Navalného, na pražské Letné. Ptal jsme se u všech sprostých podezřelých, stopa nás nakonec zavedla na to nejlogičtější místo.

Nechybí ani vzpomínkové pásmo Jindřicha Šídla s názvem Devadesátky. Tentokrát zavzpomínal na legendární autobus Zemák, který dnes dožívá kdesi na Moravě.

Jindřich, Konstantin a Václav pro vás mají i dnes připravenou skvělou show.

Podívejte se na celý díl pořadu Šťastné pondělí, který vysílá Televize Seznam každé pondělí ve 20:00. Jednotlivé rubriky publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete sledovat zde. A sledovat nás můžete také na Twitteru, Instagramu nebo Facebooku.

Reklama

Doporučované