Hlavní obsah

Divoké slovanské oslavy, Rambohafík vrací úder a virální kutálející se citron

Den očima Prokopa VodrážkyVideo: Prokop Vodrážka

 

Reklama

Výběr událostí z 12. července Prokopa Vodrážky.

Článek

Středeční vítězství Chorvatska nad Anglií přineslo nejen historický postup Balkánců do finále, ale také smutný konec krásné anglické fotbalové pohádky. „It's coming home, football is coming home” jsou slova písně Three Lions, která pobláznila Angličany. Ti skutečně začali věřit, že se titul mistrů světa vrátí po více než 50 letech domů. Což se nestalo a lidé na slovanských sociálních sítích to bujaře oslavili.

Na Instagramu frčí nový trend. Ženy se snaží mít nohy jako panenky Barbie a na fotkách tak pózují v neviditelných lodičkách. Lidé začali své fotky s falešnými podpatky umísťovat na sociální síť s hashtagem #BarbieFeet a předhánějí se v tom, kdo si dokáže stoupnout méně přirozeně. Své kousky už takto ukázaly třeba Kendal Jenner nebo modelka Bella Hadid. Další lidé k tomu začali nutit své domácí mazlíčky.

Hlasování o důvěře vlády se včera protáhlo na dlouhých 15 hodin. Kromě novinářů a diváků to vadilo i několika poslancům. Třeba Karle Šlechtové. Ta si na Facebooku postěžovala, že se jí nelíbí hlasování do rána, protože musí pospíchat domů za svým Rambohafíkem. Tedy pudlem, který ji již dříve několikrát proslavil na sociálních sítích. Třeba v květnu ho bývalá ministryně obrany posadila za věnec u hrobu neznámého vojína na pražském Vítkově při pietním aktu.

Reklama

Související témata:

Doporučované