Hlavní obsah

Dnes večer v TV Seznam: Jak vládne Babiš a recept na zbohatnutí

Dnes večer v TV: Sněmovní 4, Kam to bude, Výzva.

Reklama

Co vás čeká ve večerním programu naší Televize Seznam? Podívejte se na ochutnávku hlavních pořadů.

Článek

20:00 - Sněmovní 4: Tady vládne Babiš

Jeho první kabinet nezískal důvěru, druhý zatím nepostavil. Přesto šéf hnutí ANO opanoval republiku. Co už všechno stihl?

Vláda v demisi Andreje Babiše křižuje republiku a rozděluje miliardy. Co všechno už stihl ministerský tým v regionech naslibovat a jak dalece je možné, že sliby splní? Odpovědi přináší pořad Sněmovní 4 určený pro ty, kteří chtějí rozumět politikům a politice. Reportéři Václav Dolejší a Michaela Ryšavá se zblízka podívali nejen na sliby, ale i na reálné kroky, které už Babiš učinil. Kde všude už má své lidi? Kdo za pracovně vytíženého premiéra komunikuje s občany na sociálních sítích? A jaké to je, když se vládnout začíná o půl sedmé ráno?

Malá ochutnávka z pořadu Sněmovní 4: Jak vládne Andrej Babiš?Video: Seznam Zprávy, Seznam Zprávy

20:30 - Kam to bude? Petr Stuchlík

Muž spojující svět internetu, financí, luxusu i klasické hudby v originálním „auto-rozhovoru” na principu „Carpool Karaoke“.

Chtěl být chirurgem. Chytil se ale příležitosti internetové revoluce na konci 90. let. Ve dvaceti psal knihy o internetové reklamě. Zároveň založil portál Fincentrum, z něhož vyrostla jedna z největších finančně poradenských firem v zemi. Když jeho část v roce 2013 se společníkem prodával, firma měla více než miliardovou hodnotu. Při Fincentru stíhal vést obchod portálu iDnes.cz. Tak trochu pro zábavu investoval do Rádia Express a Classic FM nebo do zakázkového krejčovství Le Premier. A právě Petr Stuchlík je pasažérem novináře Adama Junka v pořadu Kam to bude?, který přináší inspiraci od nejvýraznějších jmen českého a slovenského byznysu. Stuchlík poradí třeba i to, jak se míchá správný recept na zbohatnutí.

Malá ochutnávka z pořadu Kam to bude?. Tentokrát s finančníkem Petrem Stuchlíkem.Video: Seznam Zprávy, Seznam Zprávy

21:00 - Výzva: Anna Zádrapová

Co znamená pro čínské investice v Česku problém šéfa CEFC? Bude se komunistický režim podílet přímo na financování aktivit firmy u nás? A chová se Peking stejně i v jiných zemích?

Pád prezidenta čínské firmy CEFC Jie Ťien-Minga je projevem nové hospodářské strategie čínského státu, vysvětluje ve Výzvě Zuzany Kubátové sinoložka Anna Zádrapová, redaktorka webu Sinopsis, který informuje české čtenáře o dění v Číně.

Už máte naladěnou Televizi Seznam?

Jak postupovat, se dozvíte ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované