Hlavní obsah

Seznam Zprávy startují nový investiční newsletter

Foto: Michal Turek, Seznam Zprávy

Ilustrační snímek.

Reklama

Seznam Zprávy spouští investiční newsletter s názvem Parket, který každý týden shrne dění na finančních trzích.

Článek

S ohledem na rostoucí zájem veřejnosti o investování se redakce SZ Byznys rozhodla vyplnit volnou mezeru na českém trhu a poskytnout čtenářům komplexní a srozumitelný přehled o aktuálních tématech napříč globálními trhy. Nový newsletter Parket je zkrátka pro všechny, kteří se zajímají o investování a chtějí být v obraze o tom, co se děje na finančních trzích.

Parket se bude věnovat událostem ve všech třídách aktiv, od akcií a dluhopisů až například po komodity a kryptoměny. Pravidelná pondělní dávka informací vám přinese také názor experta na aktuální dění na trzích.

Název Parket není pouhým náhodným výběrem. Skrývá za sebou bohatou historii a fascinující vývoj finančních trhů. Od dávných dob, kdy obchodníci a investoři vyjednávali na veřejných prostranstvích známých jako parkety, až po současnou éru, kdy burzy i v digitálním věku stále ctí tradici fyzických prostorů pro obchodování.

Název Parket evokuje vzrušující atmosféru míst, kde se píší osudy firem, investiční příběhy a ekonomické trendy.

Čtenáři se mohou těšit na první vydání investičního newsletteru již v pondělí 15. ledna a k odběru se mohou přihlásit v boxu dole.

Reklama

Související témata:

Doporučované