Hlavní obsah

Evropa 2 rozdala hudební ceny. Zahrál DJ Sigala a Chinaski v nové sestavě

Afterparty hudebních cen rádia Evropa 2.Video: Mikuláš Pejcha, Seznam Zprávy

 

Reklama

Světový DJ Sigala zahrál na afterparty hudebních cen Evropy 2. Kromě něj vystoupili i Chinaski na prvním pražském koncertě v nové sestavě.

Článek

Hudební ceny se rozdávaly v klasických kategoriích jako domácí zpěváci, kapela, album, ale nechyběly ani kategorie pro moderátory nebo DJ. Někteří z oceněných na afterparty také vystoupili. Hlavní hvězdou večera byl světový DJ Sigala, který objíždí ty největší světové festivaly. Třeba jako Tomorrowland.

V kategorii Zpěvák vyhrál Pavel Callta, kategorii Zpěvačka opanovala Lenny. Nejlepší kapelou je Mirai. Jedno z ocenění si odnesla také kapela Chinaski, a to za desku roku. Kapela, která v nedávné době prošla výraznou personální změnou, zahrála na afterparty v Praze poprvé v nově sestavě. Na koncert se opravdu těšili.

„No, nesmírně se těšíme, to je jasné. Úplně první vystoupení jsme měli na soukromé akci před měsícem a dopadlo to víc než dobře. Těším se, od té doby se nemůžeme dočkat, až budeme hrát,” přiblížil nám frontman skupiny Michal Malátný.

Úspěch za album roku přičítá také bývalým členům.

„Chtěl bych říct, že díl úspěchu patří také bývalým členům, protože jsme to album natočili s nimi. Je to dobrý pocit, je to ocenění naší práce a také to, že naše práce má smysl. Ale hlavně se teď těšíme na ty koncerty, abychom ukázali, jak to hraje teď,” říká zpěvák Malátný.

Hvězda večera, DJ Sigala, který v Čechách zahrál teprve podruhé, nám prozradil, jak na něj působí české publikum.

„Byl jsem v Ostravě a bylo to jedno z mých nejlepších vystoupení! Myslím, že každa show má něco do sebe. Kluby jsou více intenzivní a o komunikaci s publikem, miluji to. Těším se na koncert, protože je to mé první vystoupení v Praze, takže jsem hodně natěšen,” svěřil se DJ Sigala.

Více se dozvíte v úvodním videu.

Pořad Slavní sledujte každý všední den od 19:30 hodin v celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované